Olej z Černuchy

Kód výrobku NE11005
Výrobce Vyrobeno v Maroku
SKLADEM

Olej z Černuchy

Náš olej lisovaný za studena, získaný ze semen Černuchy neboli Černého kmínu má mnoho ctnosti:

  • jídlo: trávicí, hypoglykemické, anti-astmatikum, imunostimulační  (posiluje imunitní systém)
  • kosmetické: antiseptické, protizánětlivé, anti-mykotikum  (boj proti houbám), antialergické, přírodní antibiotikum.

Použití: Kosmetické a terapeutické.

Vůně: kořeněná, pikantní - velmi charakteristické.

Důvodem, skvělých vlastností tohoto oleje, je jeho složité chemické složení: obsahuje více než 100 různých chemických složek a je bohatým zdrojem esenciálních mastných kyselin. Tyto nenasycené mastné kyseliny mají příznivý vliv na hladinu cholesterolu, vysoký krevní tlak, zánět a cukrovku.

Působí na posílení imunitního systému a dokáže bojovat proti astmatu, senné rýmě a dýchacím problémům obecně.

Černý kmín stimuluje fyzickou aktivitu: je detoxikační a povzbuzující. Příznívě reaguje na kandidózy (Candida albicans), a další kožní onemocnění jako je dermatitida, ekzém, lupénka nebo popálení, rozpraskané kůže a popáleniny způsobené sluncem.

Olej je také užitečný při léčbě revmatismu a jiných zánětlivých onemocnění.  Je zdrojem rovnováhy jako doplněk zdravé stravy.

V kosmetologii se používá pro své zklidňující, regenerační, vitalizující a protizánětlivé schopnosti. Inhibuje oxidaci buněčné membrány a chrání ji před volnými radikály /anti-aging efekt/ . Je obzvláště vhodný pro suchou, citlivou nebo podrážděnou pokožku.

Pro velkoobchodníky, SPA, Wellness jsou dispozici kabinetní / velká / balení. Pro více informací kontaktujte nás na lachmanova@orientalista.cz nebo volejte +420 607 454 682.

Vnitřní použití:

Například mix:  4 až 5 kapek ve velké lžíci medu. / doporučuje se porada s lékařem/

Vnější použití:

Inhalace.

Smísit s rostlinným olejem -  masáž těla nebo vlasů

Netestováno na zvířatech

Skladujte na chladném a tmavém místě.

Orientační chemické složení:

Esenciální olej z Černuchy: kyselina myristová (C14:0): 0,5 %

Kyselina palmitová (C16): 13,7 %

Palmitoolejová kyseliny (C16:1): 0,1 %

Kyselina stearová (C17): 2,6 %

Kyselina olejová (C18: 1)  (Omega-9): 23,7 %

Kyselina linolová (C18:2)  (Omega-6):57,9 % *

Kyselina linolenová (18:3n-3)  (Omega-3):0,2 %

Arachidonová kyselina (C20.0): 1.3 %

Skladovací podmínky: rostlinný olej citlivý na oxidace.Uchovávejte chladném místě ( méně než 20 ° C) chránit před světlem a vzduchem.

Všechny naše oleje jsou v tmavé skleněné lahvičce, aby byly uchovány všechny jejich účinné látky.

230.jpg

785.00 Kč
785.00 Kč
Olej z Černuchy
 

Více o produktu

Olej z Černuchy

Náš olej lisovaný za studena, získaný ze semen Černuchy neboli Černého kmínu má mnoho ctnosti:

  • jídlo: trávicí, hypoglykemické, anti-astmatikum, imunostimulační  (posiluje imunitní systém)
  • kosmetické: antiseptické, protizánětlivé, anti-mykotikum  (boj proti houbám), antialergické, přírodní antibiotikum.

Použití: Kosmetické a terapeutické.

Vůně: kořeněná, pikantní - velmi charakteristické.

Důvodem, skvělých vlastností tohoto oleje, je jeho složité chemické složení: obsahuje více než 100 různých chemických složek a je bohatým zdrojem esenciálních mastných kyselin. Tyto nenasycené mastné kyseliny mají příznivý vliv na hladinu cholesterolu, vysoký krevní tlak, zánět a cukrovku.

Působí na posílení imunitního systému a dokáže bojovat proti astmatu, senné rýmě a dýchacím problémům obecně.

Černý kmín stimuluje fyzickou aktivitu: je detoxikační a povzbuzující. Příznívě reaguje na kandidózy (Candida albicans), a další kožní onemocnění jako je dermatitida, ekzém, lupénka nebo popálení, rozpraskané kůže a popáleniny způsobené sluncem.

Olej je také užitečný při léčbě revmatismu a jiných zánětlivých onemocnění.  Je zdrojem rovnováhy jako doplněk zdravé stravy.

V kosmetologii se používá pro své zklidňující, regenerační, vitalizující a protizánětlivé schopnosti. Inhibuje oxidaci buněčné membrány a chrání ji před volnými radikály /anti-aging efekt/ . Je obzvláště vhodný pro suchou, citlivou nebo podrážděnou pokožku.

Pro velkoobchodníky, SPA, Wellness jsou dispozici kabinetní / velká / balení. Pro více informací kontaktujte nás na lachmanova@orientalista.cz nebo volejte +420 607 454 682.

Vnitřní použití:

Například mix:  4 až 5 kapek ve velké lžíci medu. / doporučuje se porada s lékařem/

Vnější použití:

Inhalace.

Smísit s rostlinným olejem -  masáž těla nebo vlasů

Netestováno na zvířatech

Skladujte na chladném a tmavém místě.

Orientační chemické složení:

Esenciální olej z Černuchy: kyselina myristová (C14:0): 0,5 %

Kyselina palmitová (C16): 13,7 %

Palmitoolejová kyseliny (C16:1): 0,1 %

Kyselina stearová (C17): 2,6 %

Kyselina olejová (C18: 1)  (Omega-9): 23,7 %

Kyselina linolová (C18:2)  (Omega-6):57,9 % *

Kyselina linolenová (18:3n-3)  (Omega-3):0,2 %

Arachidonová kyselina (C20.0): 1.3 %

Skladovací podmínky: rostlinný olej citlivý na oxidace.Uchovávejte chladném místě ( méně než 20 ° C) chránit před světlem a vzduchem.

Všechny naše oleje jsou v tmavé skleněné lahvičce, aby byly uchovány všechny jejich účinné látky.

230.jpg

Související položky

Podložka na mýdlo

Kód: MU22005

Podložka na mýdlo Vyrobeno z leštěného aluminia / hliníku / Vyrobeno v Maroku Rozměry: 12,5 cm x 8 cm x 2 cm Vzhledem k tomu, že se jedná o ruční práci, drobné nerovnosti nejsou na závadu. Pro velkoobchodní podmínky kontaktujte p. Lachmanovou na +420 607 454 682 nebo mailem na lachmanova@orientalista.cz. Rozsáhlá nabídka tvarů a velikostí

Podložka na mýdlo
 
344.00 Kč
... Více

Pléd Sabra Fakir

Kód: MU66005

Pléd Sabra Fakir Sabra, dříve nazývána též rostlinné hedvábí, je látka imitující jeho hedvábný aspekt. Dříve byla vyráběna z vláken Aloe Vera, nyní je v převážné většině vyráběna ze syntetických materiálů / hlavně z viskózy / a párována s lnem nebo bavlnou. Tato látka shledává již po několik let určitý úspěch v marocké řemeslné výrobě. Plédy ze Sabra jsou multifunkční. Najdou využití jako plédy, přehozy a lze z nich vytvořit i velmi efektní z

Pléd Sabra Fakir
 
1 899.00 Kč
... Více
 
košík je prázdný

Tento web používá soubory cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a k analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Rozumím